De studio

Studio Letbox is een grafische ontwerp studio in het Overijsselse Zwolle en Nijverdal.

Gespecialiseerd in het neerzetten van een merk helpen wij uw bedrijf graag met het ontwerpen van een unieke visuele identiteit die opvalt!

Samenwerken?

Joep van Boxtel
Grafisch ontwerper

joep@studioletbox.nl
+31 (0)6 177 491 45

Onze werkwijze

Elk project hanteren wij een werkwijze die ons meeneemt langs vier fases. Deze fases staan centraal voor een uniek eindresultaat.

01 Onderzoek

Een nieuwe opdracht starten wij altijd met een onderzoek naar de opdrachtgever. Wat ligt er nu en wat zijn de wensen. We gaan opzoek naar inspirerende vormen, beelden, kleuren en verzamelen dit voor het conceptplan.

02 Conceptplan

Aan de hand van het onderzoek bedenken wij een conceptplan. Welke idee├źn passen het best bij de wensen van de opdrachtgever en welk concept staat gelijk aan de essentie van het bedrijf.

03 Ontwerp

In de ontwerpfase worden de bevindingen en concepten van de voorgaande onderdelen samengevoegd tot een unieke visuele identiteit.
Van logo tot website en van brochure tot verpakkingsmateriaal, wij zorgen dat de nieuwe stijl volledig is doorgevoerd in alle visuele uitingen.

04 Afronding

Na het presenteren van het conceptplan en het ontwerp, zetten wij samen met de opdrachtgever de puntjes op de ‘i’. Samen komen wij tot een unieke identiteit waar u trots op kan zijn!